A Planet Budapest 2023 nemzetközi szinten is kiemelkedő, a fenntarthatóság témáját újszerűen feldolgozó, a legújabb megoldásokat közérthetően bemutató rendezvény, amely szakmai, üzleti, közönség- és edukációs programokból áll. Az esemény egyszerre több generációhoz szól, hidat képezve köztük, és kortól függetlenül kínál gyakorlati, kézzelfogható megoldásokat a fenntarthatóság iránt érdeklődő, vagy azzal csak épp ismerkedő közönség számára.

A Planet Budapest 2023 három tematikus eseményláb köré épül, amelyek belépődíj nélkül látogathatók:

1. Planet Expo - Fenntarthatósági kiállítás

Fenntarthatósággal és zöld innovációval foglalkozó kiállítás, amelyen a fenntarthatósági célok megvalósításában élenjáró, konkrét megoldásokat felvonultató vállalatok képviselői kapnak bemutatkozási lehetőséget üzleti partnereik és a nagyközönség előtt.

2. Your Planet - Interaktív közönségprogram a fenntarthatóságról

A nemzetközi szintű hazai kreatív és tudományos szakemberek által fejlesztett, élményprogramon a látogatók betekintést nyerhetnek a fenntartható jövő mindennapjaiba.

3. Heroes of the Future - Élményprogram a fenntarthatóságról fiataloknak

A Heroes of the Future a fiatalabb generációk fenntarthatósággal kapcsolatos oktatását megcélzó élményközpontú, kalandjáték. Intzeraktív játékokkal és élő szereplős színházi elemekkel, magával ragadó látványvilággal és díszletekkel építkezve mesél el egy történetet a bolygónk lehetséges jövőjéről, és nyitja meg a diákok előtt az ennek befolyásolására vonatkozó aktuális kérdéseket.

Lásd bővebben az esemény honlapját: https://planetbudapest.hu/.