A konzuli díjtábla itt érhető el (Magyarországgal nem szomszédos európai országban rész). 

ÚJ !! A Külgazdasági és Külügyminisztérium csatlakozott a központi Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszerhez (továbbiakban: EFER), mely lehetővé teszi, hogy a külképviseletek nagy részén, valamint a központi ügyfélszolgálaton egységes elektronikus fizetési rendszerben és módon történjen a konzuli díjak beszedése, továbbá lehetőséget biztosít arra, hogy a Konzinfo Ügysegéd/Konzinfo Start webes ügyelőkészítési felületen előkészíthető kérelmek díját online fizessék meg az ügyfelek. Az EFER által elérhető elektronikus szolgáltatással az ügyintézés gyorsabbá válik és az ügyfél részére elektronikus úton történik az e-bizonylat megküldése a fizetést követően. 

A külképviseleteken az EFER POS terminálokon végrehajtott fizetés nemzetközi vásárlásnak minősül, amelyhez nemzetközi fizetésre engedélyezett bankkártyára van szükség. Kérjük, ellenőrizzék bankkártyájukat az ügyintézés előtt és tájékozódjanak a fizetésre vonatkozóan a kártyakibocsátónál. Készpénzes fizetésre vagy átutalásra nincs lehetőség.

"A konzuli ügyintézést támogató elektronikus szolgáltatások fejlesztése” című KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2019-00056 projekt keretében valósul meg.