Hírek

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázata

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább

Elindult a Hazaváró Portál!

A Magyar Diaszpóra Tanácson történt bejelentéssel összhangban tájékoztatjuk a magyar közösségek tagjait, hogy elindult a Hazaváró Portál.
Tovább

Planet Budapest 2023 - Fenntarthatósági expó és élményprogram (2023.09.27-10.01)

A Planet Budapest 2023 nemzetközi szinten is kiemelkedő, a fenntarthatóság témáját újszerűen feldolgozó, a legújabb megoldásokat közérthetően bemutató rendezvény, amely szakmai, üzleti, közönség- és edukációs programokból áll. Az esemény egyszerre több generációhoz szól, hidat képezve köztük, és kortól függetlenül kínál gyakorlati, kézzelfogható megoldásokat a fenntarthatóság iránt érdeklődő, vagy azzal csak épp ismerkedő közönség számára.
Tovább

Novák Katalin köztársasági elnök ukrajnai látogatása (2023.08.22-23.)

Harmadik alkalommal tartották meg Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kezdeményezésére a Krími Platformot. A nemzetközi találkozón személyesen és online több mint 60 ország képviselője volt jelen, az ukrán, a portugál és a litván elnökök mellett Novák Katalin magyar köztársasági elnök is.
Tovább